Junior Konfirmand

Tilmelding til Junior Konfirmand

Tilmelding til Junior Konfirmand.

Søndag d. 18. august er der tilmelding til Junior Konfirmand. Vi begynder med gudstjeneste i kirken kl. 10.30 og efterfølgende er der et lille orienteringsmøde og lidt godt til ganen. Selve undervisningen begynder i uge 36 – den første uge i september – det er torsdag d. 5.sept. kl. 14.00. Børnene bliver hentet ved Nørreskovskolen i bus og kørt op til Sognegården. Kl. 15.30 er det slut og børnene bliver kørt retur til skolen, hvorfra de selv kan gå hjem.

I begyndelsen af august, når I er kommet i 3.klasse, modtager I med posten et brev med invitation og tilmeldingsblanket. Og så glæder Sebastian, Maren og jeg, Kitty, os rigtig meget til at se jer til Junior konfirmand, hvor vi skal synge, gå på opdagelse i Kirken og på kirkegården, tegne, høre historie og spille krybbespil mm. Vel mødt!