500-året for reformationen

Tirsdag den 31. oktober Kl. 18:00

kl. 17.00-17.15 ringes der med kirkeklokkerne for at markere 500 året for Reforma- tionen. Umiddelbart efter at klok- kerne er færdige vil menighedsråd og sognepræst plante en Reforma- tions-eg ved Egen Sognegård. Det er vort håb at dette træ vil være et synligt minde om fejringen af 500 årsjubilæet, mange år frem i tiden.

I øvrigt er egen et symbol på den Luther – eg man har i Wittenberg. Der hvor den står skulle Luther under stor lokal bevågenhed have brændt pavens bandbulle, mens han udtalte: ”Og sender Paven mig en ny (underforstået bandbulle) så brænder jeg også den!”

Kl. 18.00 samles vi Egen Kirke til aftenan- dagt, hvorefter menigheden er ind- budt til festmiddag i Sognegården. Menuen er inspireret af opskrifter fra Luthers tid.
Tilmelding er nød- venligst senest torsdag d. 26.okt. på enten tlf. 74 45 84 90 eller mail khj@km.dk