Onsdagsvenner

Onsdag den 18. dec. kl. 14.30

”Noget om Jul” v. sognepræsten.
- sang og musik, historier og quiz,

vel mødt!

Den 22. januar kl. 14.30 – ”Hellig tre Konger”
et billedforedrag v. Claus Jensen, Nibe.

De jordiske rester af De Hellige tre Konger befinder sig i dag i Kölns Domkirke – Peterskirken ved Rhinen – hvor de opbevares i et pragtfuldt gyldent helgenskrin, som siden 1100-tallet har stået på domkirkens højalter. Claus Jensen vil tage os med ud på en rejse i billeder, som fortæller om de hellige tre mænd lige fra de omtales første gang i Matthæus evangeliet i forbindelse med Jesu fødsel i stalden i Betlehem og frem gennem tiden, hvor de er et yndet motiv i den religiøse kunst.

Den 19. februar kl. 14.30
Om kirkeklokkerne i Sønderjylland v. Erik Kure, Fyn.

Foredrag om Genforeningsklokkerne, hvoraf Egen Kirke har én. 52 kirke i Sønderjylland måtte under 1.verdenskrig afgive en kirkeklokke, som skulle smeltes om til krigsmateriel. Erik Kure har indsamlet billeder og lydsekvenser af disse mange Genforeningsklokker, som blev ophæng i kirketårnene på Als og i Sønderjylland, efter krigens afslutning.

Den 18. marts kl. 14.30
Hvad synger de om?
En sangtime med svenske sange fra Højskolesangbogen v. sognepræsten og organisten.

Husk at melde dig til, så vi ved hvor mange der kommer af hensyn til kaffebrygning,  bordopdækning og kagebagning.

Tilmeld dig på khj@ km.dk senest dagen inden mødet.